Sirup Mango 550 ml

Sirup Mango 550 ml
Novinka

Ak by sme hľadali harmonický pár, bezpochyby by ním bolo mango a čili. Kombinácia týchto dvoch chutí je veľmi obľúbená a my ti ju teraz prinášame v podobe jedinečného sirupu, ktorý sa skvele hodí na prípravu nealkoholických drinkov.

🔥 Pálivosť
  • 2
Cena s DPH: 4,90 €
Skladem
Popis

Sirup Mango 550 ml

 

Kedy si sirup vychutnať

Piť počas leta alkohol dokáže byť niekedy dosť zradné. Ak preto hľadáš nejakú ideálnu náhradu, práve sa na ňu pozeráš. Úžasná chuť manga vynikne v akomkoľvek nealkoholickom miešanom drinku a ľahká pálivosť čili dodá nápoju práve ten šmrnc, ktorý potrebuje.

Prémiový obsah

Pri každej fľaši ti môžeme zaručiť len to najlepšie zloženie a ingrediencie. Pretože nám na našich zákazníkoch záleží, na výrobu sme použili len to najlepšie ovocie a prírodný extrakt z čili. Vo fľaši nenájdeš umelé dochucovadlá a zloženie je vhodné aj pre vegánov. Všetky HOT CHIP sirupy vznikli kombináciou profesionálnej a ručnej práce.

Obrovské množstvo osvieženia

Chuť exotiky a vybalansovaná pálivosť čili. Táto kombinácia poteší zabehnutých konzumentov čili aj hanblivých začiatočníkov. Tento sirup v tvojej čili výbave jednoducho nesmie chýbať!

Pokiaľ sa tvoja oslava alebo posedenie s priateľmi pretiahne, nemusíš si robiť starosti. Už z jednej fľaše nášho sirupu pripravíš 5,5 litra lahodného a riadneho osvieženia. V našej ponuke nájdeš aj sirupy s príchuťou pomaranča, čerešne alebo čučoriedky. Tak neváhaj a kúp si celý arzenál!

Pálivosť

Nízka.

Zloženie

cukor, pitná voda, kyseliny: kyselina citrónová, prírodný čili extrakt, aróma, antioxidant: kyselina L-askorbová, mangový koncentrát 0,1%, prírodné farbivo: beta-karotén.
100 ml priemerne obsahuje: Energetická hodnota: 1 086 kJ (258 kcal), bielkoviny: <0,1 g, sacharidy: 64,1 g z toho cukry: 64,1 g, tuky: <0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,1 g, soľ: <0,1 g. Skladujte v tme a pri teplotách v rozmedzí 5-25 °C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom.

Obsahuje prírodné zložky. Prípadný sediment/zákal nie je na závadu.

Objem

550 ml. Odporúčané riedenie: 1:10.