Kovové Guľôčkové Pero

Kovové guľôčkové pero HOT-CHIP Ak zháňaš pero, ktoré má štýl a povie za teba, kto si, potom je to naše guľôčkové pero HOT-CHIP. Uchváti nielen svojim elegantným dizajnom, ale aj skvelými vlastnosťami. Každý milovník čili by sa už skrátka nemal podpisovať ničím iným!

Cena s DPH: 2,90 €
Skladem
Popis

Kovové Guľôčkové Pero

 

Nezameniteľný vzhľad

Guľôčkové pero HOT-CHIP je veľmi elegantné. Je zhotovené z hliníka a má čiernu farbu. Povrchová úprava je matná, teda pôsobí veľmi luxusným dojmom a stane sa aj pekným darčekom. Pero má univerzálnu modrú farbu atramentu a na jeho ovládanie slúži bočné tlačidlo.

Pero, ktoré povie, kto si

Pero je jeden z tých predmetov, ktorý využívame snáď každý deň. Preto je dobré si z neho urobiť svoju malú vizitku. A len máločo predstaví milovníka čili lepšie, než guľôčkové pero HOT-CHIP. Toto pero je navyše skvelým darčekom pre všetkých milovníkov čili. Vďaka kvalitnému spracovaniu totiž vyzerá skutočne skvele.

Jedinečné využitie v kuchyni

Každý správny čili milovník by mal mať svoju bibliu čili receptov. Takú kuchárku si môžeš buď kúpiť alebo sám spísať a urobiť z nej malé rodinné dedičstvo. Ak sa rozhodneš pre ten druhý variant, potom sa ti naše guľôčkové pero bude hodiť viac ako inokedy!

Detail produktu

Materiál: hliník
Farba: čierna
Mechanizmus: tlačidlový
Rozmer: Ø 1.1 cm,
výška 14.5 cm
Hmotnosť: 18 g
Certifikácia push action