Flamin' hot arašidy 70 g

Arašidy v chrumkavom bird's eye cestíčku sú vysoko návykovou záležitosťou. Ak miluješ čili, potom by tento snack rozhodne nemal uniknúť tvojej pozornosti. Moment chrumknutia, chuť pražených arašidov a smršť pálivosti ťa okamžite dostanú.

🌶️ SHU pálivosť 60 000
🌎 Krajina pôvodu Česká republika
🔥 Pálivosť
  • 4
Cena s DPH: 1,69 €
Skladem
Popis

Flamin' hot arašidy 70 g

 

Poriadna nálož pálivosti

Pokiaľ si bez čili už nevieš život predstaviť, tieto arašidy si ťa ihneď získajú. Je v nich všetko, čo by mal správny čili snack mať: pálivosť, chrumkavosť a skvelá chuť. Hneď ako vložíš prvý arašid do úst, nebudeš vedieť, na čo sa sústrediť skôr. Tvoje ústa uchváti skvelé chrumkavé cestíčko aj intenzívna pálivosť, ktorú ti táto pochúťka naservíruje takmer okamžite. Ak si hľadal naozaj pálivý čili snack, máš ho pred sebou.

Starostlivo vybrané ingrediencie

Vďaka svojmu skvelému zloženiu aj postupom výroby sa po tejto pochúťke len tak zapráši. Keďže vieme, že pálivosť je závislosť, zvolili sme korenie z papričky bird's eye. O tej je známe, že dokáže poskytnúť naozaj intenzívny zážitok. Spolu s chuťou arašidov a cestíčka tak vznikla pochúťka, od ktorej sa staneš závislý.

Pochúťka pre statočných

Tieto arašidy sú skutočnou výzvou. To ale nič nemení na tom, že ich môžeš dať na stôl pri každej príležitosti. Perfektne sa hodia ako snack k pivu alebo vínu. Chrúmať ich môžeš pokojne aj len tak pri televízii alebo práci. Vďaka obsahu proteínu ťa totiž parádne zasýtia.

Zloženie

75 % arašidy, 13 % pšeničná múka, 6 % zemiakový škrob, 3 % korenie katjang pedis (korenie [paprika, paprika prášok], čili Bird`s eye, čili chipotle, farbivo - paprikový extrakt, soľ, antioxidant [E306], prírodná aróma), slnečnicový olej, cesnakový prášok, soľ, cukor, stabilizátor (E500). Skladujte v suchu a tme. Po otvorení spotrebujte.

Pálivosť

vysoká

Hmotnosť

70 g

Nutričné hodnoty na 100 g

Energia: 2400 kJ/579 kcal 
Tuky: 43,8 g 
z toho nasýtené: 10 g 
Sacharidy: 20,6 g 
z toho cukry: 5,6 g 
Bielkoviny: 20,7 g 
Vláknina: 9,7 g 
Soľ: 0,8 g