Darčekový set chilli korenia

Darčekový set chilli korenia
-30 %
Doporučujeme

Vymýšľanie darčekov môže byť niekedy náročné, preto sme pre vás jeden pripravili. Táto súprava je vhodná pre váhavých ochutnávačov chilli aj pre kovaných chilli matadorov. V krásnom drevenom stojane nájdete korenie rôznych chutí a pálivosti. Tieto fľaštičky plné pikantnej radosti potešia každého!

🎁 Darčekové balenie
❤️ Obľúbené
🚚 Rýchle dodanie
Bežná cena: 38,70 €
Cena s DPH: 26,90 €
Darček
Skladem
Popis

Darčekový set chilli korenia


Prečo si zaobstarať darčekovú súpravu chilli korenia?

Praktické fľaštičky, len to najlepšie chilli a ručne vyrobený drevený stojan. Ťažko by ste hľadali originálnejší darček pre milovníka pikantných chutí. Všetko zabalené v dizajnovej škatuľke, ktorú môžete ihneď darovať. Tento darček sa hodí na Vianoce, narodeniny alebo sviatky.

Rôzne chute korenia vás zavedú do všetkých kútov sveta. Zastavíte sa v Ázii, Afrike alebo Strednej Amerike. Nájdete tu fľaštičky, ktoré okorenia vaše jedlo, ale aj také, ktoré otvoria bránu do horiaceho pekla. Táto súprava by nemala chýbať žiadnemu nadšencovi chilli! A ak vám dôjde fľaštička? Korenie sa dá ľahko doplniť!

 

Balenie obsahuje:

1x TRINIDAD MORUGA SCORPION CHILLI PRÁŠOK 10 g

Korenie z tejto chilli papričky používajte s mierou. Trinidad Moruga Scorpion dosahuje hodnotu 2 000 000 SHU a je druhou najpálivejšou papričkou na svete! Ak však milujete pálivosť, táto fľaštička sa vám bude páčiť tiež. Korenie v sebe skrýva príjemné ovocno-kvetinové tóny.

1x SCOTCH BONNET CHILLI PRÁŠOK 10 g

Ak máte radi Habanero, potom si vás Scotch Bonnet získa. Okrem podobnej štipľavosti ponúka podmanivú ovocnú arómu, ktorá premení chuť každého pokrmu.

1x NAGA BHUT JOLOKIA CHILLI PRÁŠOK 10 g

Korenie Naga Bhut Jolokia rozhodne patrí k tým naozaj pálivým. Dosahuje hodnotu 1 000 000 SHU. Optimálna dávka však dodáva jedlu požadovanú pikantnosť a príjemné ovocné tóny.

1x HABANERO CHILLI PRÁŠOK 10 g

Kto by nepoznal Habanero! Táto paprika je veľmi obľúbená pre svoju pálivosť 350 000 SHU. Okrem toho v sebe skrýva vôňu a chuť exotického ovocia. Habanero má skrátka čo ponúknuť nielen milovníkom pálivosti, ale aj tým, ktorí majú radi nezvyčajné chute.

1x CAROLINA REAPER CHILLI PRÁŠOK 10 g

Korenie najštipľavejšej papriky na svete nie je záležitosťou pre začiatočníkov. S hodnotou pálivosti 2 200 000 SHU je jasné, že sa stane skutočne výrazným prvkom každého pokrmu. Okrem toho ponúkne svoju sladkú a ovocnú chuť.

1x BIRD'S EYE CHILLI PRÁŠOK 10 g

Toto korenie čaká na každého, kto má rád ostrú a intenzívnu pálivosť. V tejto fľaštičke nenájdete ovocnú a sladkú chuť. Je tu len poriadna pálivosť. Je preto vhodná do širokej škály jedál.

1x KASHMIRI CHILLI PRÁŠOK 10 g

Jemná pikantnosť, krásna červená farba a kombinácia orientálnych chutí. Máloktoré korenie nájde v kuchyni širšie uplatnenie.

1x CHIPOTLE CHILLI PRÁŠOK 10 g

Korenie Chipotle patrí medzi skutočne výrazné korenie. Skrýva v sebe tóny čokolády a orechov. To všetko podčiarkuje dymová aróma, ktorá je pre korenie charakteristická. Vyrába sa údením na pekanovom dreve.

1x GREEN JALAPEŇO CHILLI PRÁŠOK 10 g

Pálivosť 10 000 SHU robí z tohto korenia veľmi všestranné korenie. Vďaka svojej sviežej zeleninovej chuti a jemnej pálivosti sa výborne hodí do širokej škály jedál.

1x ANCHO CHILLI PRÁŠOK 10 g

Táto najobľúbenejšia mexická chilli paprička premení každé jedlo na absolútny skvost. Záblesky sliviek a hrozienok robia jej chuť nezameniteľnou.

1x STOJAN NA KORENIE

Jedinečný drevený stojan na korenie HOT-CHIP pojme 10 fľaštičiek s korením, ktoré sú súčasťou balenia. Okrem poctivého spracovania vás poteší aj laserom vyryté logo Hot-Chip. Stojan je ručne vyrobený tu v Českej republike.