Bavlnená Chňapka

Miluješ čili a čas strávený v kuchyni si vyložene užívaš? Potom by si mal mať na varenie aj to správne vybavenie. A medzi to najdôležitejšie patrí bezpochyby chňapka. Ak hľadáš nejakú, ktorá bude v kuchyni aj štýlovým doplnkom, potom je to naša chňapka HOT-CHIP.

Cena s DPH: 9,50 €
Skladem
Popis

Bavlnená Chňapka

 

Vybav si kuchyňu štýlovo

V kuchyni je málo tak nevyhnutných pomocníkov, ako je chňapka. Či už sa rozhodneš variť pikantný guláš alebo sa pustiť do pečenia mäsa s nejakou čili omáčkou, naša kuchynská rukavica sa ti bude hodiť. HOT-CHIP chňapka je vyrobená z bavlny a padne aj na mužskú ruku.

Otvor na ruku je veľký 13 cm, takže nemusíš mať strach, že ti bude malá. Z úchopovej strany má diamantové vzorovanie a z tej druhej logo HOT-CHIP. Nie je tak len praktická, ale aj štýlová.

Obdaruj seba aj blízkych

Ak si lámeš hlavu nad tým, čo venovať ako darček, jednou z možností je práve naša chňapka. Ak totiž hodláš obdarovať nejakého čili nadšenca, potom s touto kuchynskou rukavicou neurobíš chybu. Jej univerzálna čierna farba neurazí nikoho, takže je jedno, či je obdarovaným čili nadšencom muž alebo žena.

Získaj celú kuchársku výbavu

Chýba ti v kuchyni viac vecí ako len chňapka? Potom si u nás kúp aj ostatné potrebné veci. V ponuke nájdeš tiež originálnu zásteru a dosku na krájanie.

Detail produktu

Materiál: bavlna
Farba: čierna
Šírka otvoru na ruku: 13 cm
Rozmery: 26 x 16 x 2 cm
Hmotnosť: 53 g