Arašidy v čili cestíčku 70 g

Pražené arašidy zabalené do chrumkavého čili cestíčka. To je kombinácia, ktorej málokto odolá. Vďaka miernej pálivosti zachutia naozaj všetkým, a preto je dobré ich mať doma zásobu. Tieto arašidy sú skrátka láska na prvé chrumknutie.

🌶️ SHU pálivosť 10 000
🌎 Krajina pôvodu Česká republika
🔥 Pálivosť
  • 1
Cena s DPH: 1,69 €
Skladem
Popis

Arašidy v čili cestíčku 70 g

 

V hlavnej úlohe chrumkavosť a vybalansovaná chuť

Každý dobrý snack by mal tiež správne chrumknúť. Obzvlášť, keď ide o arašidy v cestíčku. Preto sme si na celej výrobe dali záležať. Výsledkom je mierne pálivá, chrumkavá krusta, vďaka ktorej sa po týchto arašidoch zapráši!

Starostlivo vybrané ingrediencie

Veríme, že menej je niekedy viac. Preto sme sa rozhodli nič zbytočne neprekombinovať a stavili sme iba na dva komponenty, ktorými sú arašidy a cestíčko. Pri cestíčku sme dbali na jeho jedinečnú konzistenciu a element chrumkavosti. Okrem toho sme ho doplnili o čili miernej pálivosti. Výsledok ťa ohromí.

Vhodné na množstvo príležitostí

Tieto arašidy sa hodia na akúkoľvek príležitosť. Pokiaľ čakáš návštevu, rozhodne by nemali na tvojom stole chýbať. Rovnako sú ale dobrým zdrojom energie na výlety alebo pochúťkou pri sledovaní televízie. Arašidy miluje každý. A ak sa k nim pridá mierna pálivosť, je na svete úplne návyková záležitosť. A čo viac, celý tento snack je aj hodnotným zdrojom proteínu.

Zloženie

75% arašidy, 13 % pšeničná múka, 6 % zemiakový škrob, 3 % korenie katjang pedis (korenie [paprika, paprika prášok], farbivo - paprikový extrakt, soľ, antioxidant [E306], prírodná aróma), slnečnicový olej, cesnakový prášok, soľ, cukor, stabilizátor (E500). Skladujte v suchu a tme. Po otvorení spotrebujte.

Pálivosť

mierna

Hmotnosť

70 g

Nutričné hodnoty na 100 g

Energia: 2400 kJ /579 kcal 
Tuky: 43,8 g 
z toho nasýtené: 10 g 
Sacharidy: 20,6 g 
z toho cukry: 5,6 g 
Bielkoviny: 20,7 g 
Vláknina: 9,7 g 
Soľ: 0,8 g