Arašidy v chipotle cestíčku 70 g

Arašidy v chipotle cestíčku ťa očaria nielen svojim prvkom chrumknutia, ale aj strednou pálivosťou a jedinečnou chuťou. Za tú vďačí papričke chipotle, ktorá vzniká údením na pekanovom dreve. Ak túžiš po chrumkavom snacku s plnou chuťou, tieto arašidy by u teba nemali chýbať.

🌶️ SHU pálivosť 30 000
🌎 Krajina pôvodu Česká republika
🔥 Pálivosť
  • 3
Cena s DPH: 1,69 €
Skladem
Popis

Arašidy v chipotle cestíčku 70 g

 

Jalapeno vo svojej najlepšej podobe

Korenie, ktoré sme v tomto prípade zvolili, pochádza z papričiek chipotle. Tie vznikajú údením papričiek Jalapeno na pekanovom dreve. To im potom dodá príjemnú arómu a plnú vybalansovanú chuť, ktorá sa k arašidom skvele hodí. Chrumkavé cestíčko so strednou pálivosťou a ľahko zaúdenou chuťou si ťa získajú už po prvom chrumknutí.

Poctivé zloženie

Úspech tkvie v detailoch. Preto sme stavili len na pár ingrediencií s tou najlepšou možnou chuťou. Najprv ucítiš pikantnú chuť cestíčka, ktoré vzápätí chrumká v tvojich ústach. V tej chvíli tvoje chuťové bunky uchvátia skvelé zloženie aj strednú pálivosť, ktorá sa stane návykovou. Nakoniec všetko zavŕši chuť arašidov, ktoré ťa postupne zasýtia.

Skvelé na oslavu alebo výlet

Či už si na návštevu pozveš väčších alebo menších milovníkov, čili arašidy v chipotle cestíčku by si mal mať vždy po ruke. Skvele sa hodia k pivu alebo vínu, ale vychutnáš si ich aj pri sledovaní televízie alebo na výlete. Vďaka svojmu obsahu proteínu ťa zasýtia a chuť čili z nich urobí tvoj obľúbený snack.

Zloženie

75 % arašidy, 13 % pšeničná múka, 6 % zemiakový škrob, 3 % korenie katjang pedis (korenie [paprika, paprika prášok], čili chipotle, farbivo - paprikový extrakt, soľ, antioxidant [E306], prírodná aróma), slnečnicový olej, cesnakový prášok, soľ, cukor, stabilizátor (E500). Skladujte v suchu a tme. Po otvorení spotrebujte.

Pálivosť

stredná

Hmotnosť

70 g

Nutričné hodnoty na 100 g

Energia: 2400 kJ/579 kcal 
Tuky: 43,8 g 
z toho nasýtené: 10 g 
Sacharidy: 20,6 g 
z toho cukry: 5,6 g 
Bielkoviny: 20,7 g 
Vláknina: 9,7 g 
Soľ: 0,8 g